Atelier huren

Ben jij een creatieve geest en op zoek naar een atelier? Bij Place for Bizz kun je een atelier huren op schitterende locaties in Eindhoven, Valkenswaard of Helmond. Onze ateliers kenmerken zich door hoge plafonds waardoor een ruimtelijk zicht wordt gecreëerd en waarbij je de focus volledig kunt vestigen op jouw werk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

kantoor-icon

Een atelier huren bij Place for Bizz

Onze ateliers zitten qua uitstraling tussen een bedrijfshal en kantoor in en hebben hoge plafonds. In de praktijk worden ze veelal gebruikt als kleine productieruimtes of reparatieruimtes, zoals het solderen van kleine printplaatjes of het vullen en inpakken van producten. Door het ruimtelijke gevoel van de ateliers zijn er ook veel bedrijven die een atelier als kantoorruimte gebruiken. Deze mooie ruimtes zijn al te huur vanaf €800 per maand. Daarnaast beschikken onze ateliers over diverse andere voordelen:

  • Eigen ingang, waardoor 24/7 toegang
  • Hoog plafond
  • Water, verwarming en servicekosten inclusief
  • Flexibel huren, opzegtermijn van 2 maanden
  • Gebruik van kantoorapparatuur, vergaderruimte en receptiediensten
  • Gratis parkeren voor jou en je bezoekers
Bekijk aanbod atelier Plan een bezichtiging
Place for Bizz Helmond - atelierruimte

Voordelen van een atelier huren bij Place for Bizz

In onze panden hebben we verschillende soorten atelierruimtes te huur. Zo vind je bij ons verschillende soorten ondernemers die allemaal dankbaar gebruik maken van de volgende voordelen:

Netwerken met andere ondernemers

Bij Place for Bizz huren een grote diversiteit aan ondernemers een atelier, kantoor- of bedrijfsruimte. Je bent dus altijd omgeven door mede-ondernemers om mee te netwerken of te sparren of om elkaar te inspireren.

 Geen onderhoud

Door een aterlier ruimte te huren bij Place for Bizz hoef je nooit na te denken over onderhoud van je pand. Wij beheren het pand en zorgen ervoor dat het er professioneel uit ziet, zodat jij je kunt bezighouden met je eigen onderneming.

Flexibel huren

Is je atelier te klein geworden, wil je een kleinere ruimte huren of heb je geen atelier meer nodig? We denken graag met je mee. Zo heb je een opzegtermijn van 2 maanden en de mogelijkheid om intern te verhuizen of je atelier uit te breiden of in te krimpen.

24/7 toegang tot jouw atelier ruimte

Of je nu op je creatiefst bent in de vroege ochtend, midden op de dag of juist in de late uurtjes: jouw atelier is dag en nacht toegankelijk. Het is jouw plekje waar jij je creativiteit de vrije loop kunt laten.